Höst + Christian the Lion

Nu är det verkligen höst! Sommaren bara försvann över en natt känns det som. Plötsligt har jag upptäckt att jag har en TV :) Den har knappt varit på sedan i april. Igår sändes den UNDERBARA dokumentären om Christian the Lion - ett par killar i London som köper en lejonunge på Harrods!
Den ligger just nu på SVT Play - rekommenderas otroligt mycket!

http://svtplay.se/v/2030547/lejonet_christian_-_kand_fran_internet

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Ska man se sånt på datorn vore det bra om man lyckades koppla högtalarna så man får ljud. Men det har jag ännu inte lyckats med.

2011-08-30 @ 14:41:05
URL: http://chessie.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Jag gick förbi tv:n som stod på och där blev jag kvar. Ryser när jag tänker på programmet. Helt fantastiskt. Önskar att det fanns mer av den kvaliten att se under mörka höstkvällar. Inte för att det är höst här. Solen skiner dag efter dag och vill man kan man åka och bada. Ur led är tiden

Ha det så bra Kram

2011-08-30 @ 14:44:42
URL: http://tankelek.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vad kul Lisbeth att du såg den! Det är min favoritdokumentär - har sett filmen en massa gånger! Birgitta: den går i repris torsdag eftermiddag och söndag morgon om du vill se den på TV.Solen skiner och man vill båda - låter helt ljuuuuvligt! Här har man inte velat bada på hela sommaren. Verkligen ur led.

2011-08-30 @ 15:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0