Hundra nyanser av grönt

Uteplatsen i försiktig morgonsol strax före 09 idag! Allt regnande har gjort att grönskan frodas men färgklickarna är sena.













Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Åh vad kul att läsa tillbaks i din blogg. Det är först när man är ifrån ett tag som man upptäcker vilka man verkligen vill läsa och de som man likt se o hör bläddrar igenom.

Vad har hänt man kan nästa tro du flyttat vilken oas de blivit. Du inspirerar verkligen mig till att prova på. I år var första gången jag brydde mig om växter. De blev jätte fint i stugan med röjning och tillvaratagande av det som fanns. Det första jag ska prova när jag en gång får något eget är pioner. jag älskar dom. Lyckas få fram en röd blomma och en vit av vraken som stod där

Ha det bra

Kram

2011-08-02 @ 14:22:40
URL: http://tankelek.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vad kul att läsa din kommentar Lisbeth! Och som jag skrev: skönt att ha dig tillbaka. Känns som allt är normalt igen :) Jättekul om jag kunnat inspirera dig! Ja här har verkligen blivit en oas - men mest grön just nu eftersom det bara regnat o regnat. Men vad kul! Är det er stuga! Ojoj vad HÄÄÄRLIGT! Då har du en oändlig källa till välmående! Pioner är fantastiska blommor men liiite kinkiga (min erfarenhet...). Men har du lyckats få fram blommor har du ju lyckats!!



En väninna till mig tyckte det såg lite plåttrigt/instängt ut men vill bara säga att i "verkligheten" för det faktiskt inte det. Men jag har ju fotograferat i alla upptänkliga vinklar o vrår! Och hur det ser ut "utifrån" bryr jag mig inte om. Nästa steg är att skydda från insyn uppifrån... det blir knepigare. Funderar på solsegel. Är allergisk mot insyn :) KRAM

2011-08-02 @ 18:01:06
Postat av: Birgitta

Ha ha!!! Väninnan.. är det jag det? Solsegel kan vara skitsnyggt också. Men - då blir det ju mer skugga för växterna? Eller....? Det där sabla stora trädet du har skuggar ju väldigt mycket ändå.



Vad jag tycker ska du inte alls bry dig om. Det är DU som bor där. Och om du vill ha mycket mycket fina växter så ska du ha det. För mig: en gräsmatta. Inget mer. Så vi är olika där du och jag Lotta :-).

2011-08-03 @ 19:30:26
URL: http://chessie.blogg.se/
Postat av: Lotta

Haha ja du är väninnan! Ja har funderat på solsegel - tror inte det blir skugga för växterna. Men... det får bli NÄSTA år :) Trädet är bara skönt när det är 30 grader i skuggan och det har det ju inte varit sååå många dagar i år.....

2011-08-04 @ 17:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0