New Dawn och Bering Renaissance

Lite nytagna rosbilder. Oj regnet måste ha vräkt ner i natt - men solen håller nu på att gå upp och jag tror det blir en fantastisk dag!

Min tåliga tacksamma New Dawn.Min efterlängtade knopp är nu på G! Bering Renaissance! Man ser redan nu vilken ljuvlig färg den har!

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Fina bilder.

En sak: när man går in på din blogg kommer en ruta upp: "Ett script körs som gör din dator långsam, vill du sluta köra scriptet?". Första gången jag ser det... förrän du ändrade din blogg. Den rutan kommer alltid alltid upp. Vet du varför?

2011-08-16 @ 18:05:46
URL: http://chessie.blogg.se/
Postat av: Lotta

Har säkert med dina säkerhetsinställningar att göra. Kolla dem i Internet Explorer eller vad du nu kör. Du kan också välja att lägga in min blogg under "betrodda webbplatser" eller vad det kan heta.

2011-08-16 @ 18:18:48
Postat av: lisbeth

Varför är just rosor så vackra när det är droppar på dom? Har faktiskt undrat. Kul och se den mörka sidan av trädgården. tack för det då är du inte perfekt utan som mig Två sidor men alltid glad för den jag lyckas med Den andra glömmer jag

Ha en fin kväll

Lisbeth

2011-08-16 @ 20:29:09
URL: http://tankelek.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ja det är intressant för vackra är de! Ser lite ut som glasdroppar på översta bilden tycker jag! Nej långt ifrån perfekt :))

2011-08-17 @ 05:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0