Dags för räfsan igen!

Denna vecka har gått i ett huj! Alice har varit så duktig på jobbet - och så har hon haft ett härligt dygn hos storasyster! Fast.... hon lär visst ha varit lite jobbig :)

Nu är nästan alla löven borta från trädet - ligger på min gräsmatta och väntar på stora räfsan. Skönt att det kom lite vindar så att de flög ner tycker jag!

En lång dag

Nu väntar vi på bussen matte o jagTåget är riktigt tråkigt men går fort tack o lovOch på jobbet blev det inte bättre - mattes chef sprang ut o in så ett tag satte matte koppel på mig.


PUHHHHH äntligen hemma


Snö

Den 24 november kom snön till Lund förra året. Undrar hur det bli i år!? Hoppas på ett lätt snötäcke på julafton och inget mer :)

Lövhavet

16 fyllda lövkorgar har räfsats upp. En hel del löv minst sagt. Men när jag tittar på trädet som fäller alla löven rakt ner i Alice trädgård  så finns det 2/3 kvar. Hm...
Trädet i öster har inga löv kvar. Trädet i väster har inga löv kvar. Men mitt träd har MASSOR av löv kvar. Men det är ju bara att bita ihop o räfsa :)

Ljuv semesterdag

Idag har Alice o jag semester. Helt underbart. Hon behöver vila efter en hektisk vecka och så även jag. 

Vad stundar... jo TRÄDGÅRDSARBETE :) Räfsa löv. Räfsa löv. Räfsa löv.

Alice trädgård i lövhav

Vi vadar i löv...Och fler lär det bli:Lövbiff o Cambozola

Alice har det bra. Förutom att hon är hos min absoluta HUNDGUD så får hon en kost som inte går av för hackor.

Huvudrätt: Lövbiff
Efterrätt: Cambozola

Sedan: RAP :)

Idag ska Alice bli bortskämd och hunddagis i Malmö

I eftermiddag skall Gertie passa Alice - och ända till imorgon. Hon SKA SOVA DÄR ojoj jag kommer sakna ihjäl mig! Men lyllo Gertie som får en liten gosesnutta i sängen! :) Gertie är min hundgud - verkligen.

Igår ringde jag runt till lite olika hunddagis i Malmö för att kolla om någon kunde ta Alice som dag-hund någon gång då och då. Och jag fick verkligen kalla fötter. Alice gamla dagis, Höje Hund o Park, måste vara unikt. Dagisen i Malmö har MASSA hundar, det vid mitt jobb har 60 hundar på 4 personal?! De sitter två och två i burar. Och daghundarna får sitta i egen bur och gå ut ensamma i rastgården. För denna tjänst vill de ha 250SEK per dag.

Nä minsann, då har hon det bättre med mig på jobbet - och kan hon vara hos Gertie ibland så blir det PARADISET :)

Ledsen Maja

Vid kvart i sex kom då Maja igår för att vara hos mig och Alice till runt 20.30. Det funkade INTE. Först satte hon sig under en stol i trädgården. Sedan när vi andra gick in rusade hon raka vägen ut i hallen och satte sig vid dörren. När jag åt middag tittade hon försiktigt fram, men sedan när jag reste mig rusade hon ut i hallen igen. Och där satt hon och darrade. Stackars vovve. Så jag ringde efter en dryg timme till Irene som kom o hämtade henne och tog hem henne. Hon SPRANG raka vägen in till sin korg (och somnade förmodligen genast).
Stackars stackars Maja :(

Alice och Maja

Alice har en kompis som heter Maja. Maja tycker Alice är sådär-kul - rätt läskig tycker hon nog Alice är. Fast det går bättre för varje gång de träffas. Nu ska Alice passa Maja några kvällar i veckan i några veckor! Alice är så glad för det!Semester och perfekt hundvakt!

Idag är det en ljuvlig semesterdag - så härligt. Och så har jag hittat världens bästa hundpassare till Alice på onsdag när jag inte kan ha henne med mig på jobbet! Kvinnan bakom denna fantastiska webb:

http://www.gertie.se

Planerna kom på skam

Vojne vilken dag. Och mina planer kom på skam. Först skulle Alice o jag åkt till Malmö för att jobba - men jag började så tidigt hemifrån och fick jobba non stop att vi inte hann! Låter kanske lite märligt men så var det. Sedan skulle jag på middag men fick gå o lägga mig i stället med feber. Vilken dag. Men imorgon blir det bättre! Hoppas i alla fall. 

Alice badades i alla fall igår så hon är mjuk och ljuv :)

RSS 2.0